Guld er i Opt-in liste

Når jeg konsultere med små og hjem baseret virksomhedsejere, er flere gange end ikke en af de største bekymringer, de har hvordan man kan øge nå til en målrettet marked mens omkostningerne holdes. Hænderne ned, er effektivt ved hjælp af magt internettet hjørnestenen til at nå dette resultat. Flere gange end ikke, virksomheder bruger ikke deres internetpræsentation så effektivt som de kan.

Jeg ser ofte en virksomhed, der har et websted, der ser flot ud fra et design perspektiv, men fra en markedsførings- og perspektiv webstedet er ikke i orden. Mange mennesker er under den fejlagtige tro, at hvis en potentiel kunde eller klient besøg deres hjemmeside vil de være så imponerede de vil automatisk vende tilbage igen og igen. Faktum er, dette er ikke hvad der sker i den virkelige verden af internettet. Chancerne er inden for minutter de fleste besøgende har glemt websteder de kiggede på, medmindre der var noget, der opfordrede dem til at huske.

Folk husker baseret på den værdi, du opretter og et problem bliver løst. De husker også af dig at holde dit navn og din virksomhed frisk i deres sind.

En måde at gøre dette er at tilbyde besøgende mulighed for at tilmelde din postliste. Hvis folk har taget sig tid til at besøge dit websted, du har brug at tilskynde dem til at forlade deres kontaktoplysninger. Du gør dette ved at tilbyde dem noget, som er utrolig værdifuldt at de tilmelder.

Det er utroligt hvor mange virksomheder, store og små, glip af muligheden for at opmuntre de besøgende til at tilmelde dig til noget. Det er i underskrivelsen op du vil bygge en adresseliste, som er mere værd end sin vægt i guld.

De fleste mennesker er så overbebyrdet med oplysninger, hvis du ikke straks kan løse et problem for dem ikke de til at være interesseret i tilmelding til noget. Desuden, når de tilmelder sig, hvis dine oplysninger ikke fortsætter til at løse deres problem vil de ønsker fra din liste.

I dagens verden af internetmarkedsføring er dit job at lede efter måder til løbende at tilbyde værdi samtidig øge din distributionsliste.

Specifikke strategier til at øge din distributionsliste

Hvis du befinder dig i detailhandlen, hver gang nogen kommer til din butik, blot spørge dem, hvis du kan tilføje dem til din liste til at holde dem opdateret på tilbud, arrangementer og unikke tilbud. I de fleste tilfælde hvis de er tiltrukket til din butik, vil de med glæde give dig deres oplysninger. Sørg for at få deres e-mail-adresse.

Hvis du har en nuværende mailing liste over klienter, foretage en undersøgelse og en tilskyndelse for folk til at reagere. Direkte dem til dit websted, hvor de udfylder en undersøgelse og måske modtage en gratis rapport eller eBook.

Hvis du gør nogen form for præsentationer som en del af dit job, skal du indsamle kontaktoplysninger fra fremmødte. Send en opfølgende besked inden for 48 timer at opfordre dem til at tilmelde din Ezine.

Brug din e-mail signatur-fil til at tilskynde folk til at tilmelde sig et incitament på din hjemmeside. Sætte web link lige i din signatur.

Sætte en sign-up boks på hver side af dit websted. Mange websteder har en tilmelding på forsiden men har ikke sat en op på andre sider på deres websted. Faktum er, websøgning efter et bestemt produkt eller service kan tage personer overalt på dit websted, ikke kun de vigtigste side. Gør det nemt for dem at tilmelde dig til noget fra hver side.

Skrive og distribuere artikler online med en stærk byline i slutningen af artiklen. En byline er simpelthen en oplysninger stykke, der er som regel et par sætninger i længden. I byline direkte læsere tilbage til dit websted for noget af værdi.

Tilbyde en gratis rapport fra dit websted. Sørg for at det tvingende nok for folk ønsker at tilmelde dig.

Tilbyde gratis eBøger for at tilskynde folk til at forlade deres kontaktoplysninger for at hente filen.

Opt-in-lister er en af de mest magtfulde marketing værktøjer, du har i din online og offline markedsføring. Suppleret med en god Ezine, website, konsekvente fokus på trafik til dit websted og få synlighed, er potentialet for voksende din virksomhed ubegrænset.

3 thoughts on “Guld er i Opt-in liste

  1. I’m also commenting to let you be aware of of the brilliant discovery my child encountered checking the blog. She came to understand a lot of details, including how it is like to have a marvelous coaching character to get most people really easily know selected impossible subject areas. You really exceeded our own expectations. Many thanks for imparting the invaluable, safe, explanatory and even easy thoughts on the topic to Janet.

  2. I simply needed to thank you so much once again. I am not sure the things that I would’ve made to happen without the type of secrets revealed by you over such a question. It seemed to be a very frustrating issue in my opinion, however , observing the very specialised strategy you resolved that made me to leap over gladness. I am just happy for this information and then pray you realize what a great job you happen to be providing teaching people thru your web page. More than likely you have never got to know any of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.