Har du lederskab træk i dig til at vælge den rigtige spiller til det rette Job? Lære at blive et es med mindmapping

Et vigtigt aspekt af ledelse er der mulighed for at vælge de rette personer til det rigtige job. Dette er en afgørende rolle, som ledere vil uvægerligt blive opfordret til at udføre. I enhver holdsport, er en stor del af tiden tilbragt i picking de rigtige spillere til spillet. Udvælgelsen sker at holde disse faktorer i sind som spiller ’ s skill, form, det rigtige sted i holdet og sandsynligvis oppositionen, at holdet vil konfrontere. Som sport, i erhvervslivet skal også ledere vælge det rigtige team og spillere til et bestemt job, tildele dem særlige opgaver i overensstemmelse med deres evner og færdigheder. For at feltet en kamp-vindende hold, skal du først forstå spillet skal spilles og færdigheder og evner, der kræves for at afspille den. Et fodboldhold spille ikke baseball, hvis du har til formål at vinde øverst. Også, du nødt til at placere den rigtige spiller på den rigtige position.
For at gøre det rigtige valg, skal du først at forenkle de overordnede team mål i specifikke, individuelle opgaver. Du kan skrive ned på opgavelisten og rangordne dem i rækkefølge efter prioritet. Derefter skal du analysere de kompetencer, der kræves for at udføre hver opgave. Vejning kompetencer for hver teammedlem og tildele opgaver, der passer til deres kompetencer, vil hjælpe dig i at vælge den rette kandidat til det rigtige job.
Dog vil mere ofte du finde, at en person kan udmærke sig i visse områder, men kan være fundet for let i andre. Eller du kan finde en medarbejder på et lavere rung udviser lignende dygtighed magt. Du kan finde disse huller og overlapninger, afslørende behovet for uddannelse i de områder hvor der er mangelfuld. At have back-ups for vigtige opgaver, hvis du mister nøglepersoner og at sikre, at have et mangfoldigt hold end med lignende baggrund er andre kritiske faktorer involveret i processen med udvælgelse.
Således vil det være indlysende for dig, at ansættelsen er ofte en omfattende proces, der begynder med reklame, screening CV’er, administration af test, samtaler med ansøgere, at vælge de bedste kandidater og giver dem behov for uddannelse. Men hele sættet af opgaver kan forenkles ved hjælp af Mind Map.
Bruge Mind Maps kan du klart skitsere den specifikke stilling under en vigtigste overskrift og notere ned alle de opgaver, jobbet indebærer under den. Du kan derefter udforske udførligt de træk, der skal bruges til hver af opgaverne i forbindelse jobbet opgaven. Du kan bruge særlig farve til at skelne grundlæggende evner/træk fra de generelle kvaliteter.
På samme måde kan du ramme en simpel disposition på disse færdigheder og egenskaber til at teste kandidater. Fremhæve disse i en anden farve, kan du bestemme om den mulige metode, der bedst bringer disse fra kandidater, for at foretage en ordentlig vurdering. Derefter får du de grundlæggende kriterier, ikke bare test ranking, men også i de bløde kompetencer, at kandidaten bringer i, såsom kommunikation evner, konfidensniveau, holdning, disposition, osv.
Matcher de hardcore kompetencer af en kandidat med de bløde færdigheder, kan du angive et minimum standard at være berettiget til interview. Ranking af kandidater på alle kriterier og vælge bedst blandt dem kan lettes meget via Mind Map. Udnytte symboler kan du gruppere alle disse kandidater, afslørende behovet for uddannelse, og dem, der udmærker sig på de fleste områder for direkte opgave håndtering.
Når du integrerer alle disse hele processen med rekruttering i en major Mind Map, overblik, får du et samlet billede af den fuldstændige procedure involveret. Du vil have komplet greb over din rekrutteringsprocessen af plukke den rigtige person til det rigtige job. Når du har nye tanker eller ideer på et særligt aspekt, kan du nemt optage dem og forstå links og sammenslutninger mellem de forskellige stadier af rekruttering. Alle disse og meget er mere muligt med Mind Map. Mind Map hjælper dig med at finjustere din rekrutteringsprocessen og sikre du er på rette spor til at vælge den rette kandidat til det rigtige job.

2 thoughts on “Har du lederskab træk i dig til at vælge den rigtige spiller til det rette Job? Lære at blive et es med mindmapping

  1. I intended to create you one little note just to give thanks as before for the fantastic information you’ve discussed at this time. It has been certainly particularly generous of people like you to allow extensively all that a lot of people could possibly have distributed as an e-book to earn some cash for their own end, especially considering the fact that you could have done it if you considered necessary. The good tips also acted like a easy way to be sure that most people have a similar dreams just like mine to grasp a lot more in respect of this condition. I’m certain there are lots of more enjoyable moments ahead for individuals that find out your blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.