Selvstændige forfremmelse er nemt og sjovt

Stoppe med at tænke på marketing i traditionel forstand af reklamer – tusindvis af annoncer afbryde din dag via mail, spam, tv, radio og nu selv film teater reklame. Disse meddelelser krybe seedily ind i vores liv og personlige rum og vi harmes over det. Din self promotion aktiviteter vil se noget som dette! Dette er ikke slags markedsføring jeg anbefaler, undervise eller ønsker du at gøre. Lettet?! God.
Den traditionelle form for markedsføring er ‘Afbrydelse Marketing’, fordi det er designet til at afbryde dig at få din opmærksomhed. Og er det ikke hvordan de fleste af os vist markedsføring? På anden siden af mønten er ‘Tilladelse Marketing’. Det er meget forskellige. Det er et begreb, der blev opfundet af marketing guru Seth Godin. Besøg ham på www.sethgodin.com.
Tilladelse markedsføring handler om salg af dig selv og dine tjenester med frihed og integritet. Og jeg hader at selv kalde det markedsføring eller promotion… Det handler om bygning tillid med potentielle klienter og kunder. Det er optimalt effektiv når dine klienters og kunders behov og ønsker er sat først, og du er en løsning på deres problem.
Tilladelse marketing er den ideelle business bygning strategi for dig, solo-professionelle. Faktisk kan det være den eneste form for markedsføring du har råd til! Loven om tilladelse marketing simpelthen, at du søger for at opbygge et forhold til dine kunder og du vil løbende at tilbyde produkter og tjenester, der vil forbedre deres liv! Tænk på en stor gastronomisk oplevelse du har haft. Ikke bare var maden fantastisk, men jeg er villig til at vædde tjenesten var upåklagelig. Serveren tale om kokkens specielt forberedt elementer og komme med anbefalinger? De tjekke tilbage for at sikre kvaliteten af maden. Var de der at anbefale vin, dessert eller kaffe? Ja, selvfølgelig, de var. Og de bedt altid om din tilladelse til at komme med forslag. På den måde du foregribelse af dem… og deres forslag var baseret på din smag og interesser – som de har lært i løbet af din tid sammen.
Du er ikke en dør til dør encyklopædi salg mand søger for at gøre en hurtig sorteper… du søger for at skabe værdi for potentielle kundeemner længe før de begynder at arbejde med dig. Du ville ikke forvente dem til at trække deres check bog og tage en risiko på dig, indtil du har oprettet nogle værdi i deres liv.
Nu, her er nøglen… Du leverer hele tiden flere og flere tilladelse til at kontakte dem, indtil du vedligeholder deres behov i en meget dyb, ekspansiv og personlig måde. Fokus er direkte på din ideelle klient og deres behov. Når dine kunders ser de fordele, de har som følge af modtagelse af din udvidede produkter og tjenester, vil de giver dig mulighed for, scratch, bede, påberåbe sig og beder for dig at frimodigt gå fremad og appellerer til deres specifikke behov. Se hvordan gensidigt gavnlige, alt dette er? Følgende strategier vil hjælpe dig med at servicere kunder først, så du kan hele tiden domstol og kontakte dem gennem en vidunderlig gensidigt gavnlige forhold. I sidste ende, plejer de ved hvordan de nogensinde har levet uden dig.
Der er mange sjove og nemme selvpromovering strategier, som du kan bruge til maksimal prestige og profit. Disse hurtig handling orienteret strategier vil uddanne, informere, og servicere dine eksisterende kunder og bog du fast med klienter, der vil bo hos dig i mange, mange år fremover. Ved anvendelse af denne artikel vil jeg undersøge først af disse strategier – at lave invitationer
 Gratis sessioner, tjenester eller produkter
Holde det plain og simple… intet mysterium her. Inviter potentielle kunder til at nyde en service gratis. Du risikerer intet (undtagen din tid) og har så meget at vinde
 Konference opringninger (part linjer)
Lad os er sige du en coach eller en revisor eller web designer… du har så meget information at folk ville elske at have. Så udarbejde et emne, der er relevante og aktuelle for dig ideelle kunder og inviterer alle du kender og mødes for at slutte sig til dig for en 30 eller 60 minutters Q & A. www.freeconference.com er en virksomhed, der vil give dig gratis konferenceopkald telefonlinjer for op til 100 personer ad gangen. Du kan sætte flere selvfølgelig, men det vil koste dig. Jeg stadig gøre dette hver mandag kl 12 østlige. Omkring 150 dukke op hver uge til en fri samtale på tænker større om hvem de er, og hvad de tilbyder verden. Jeg har med titlen det de tror store Revolution og det helt klipper. Det giver mig mulighed for at møde en masse nye mennesker, at jeg kan hjælpe og også et forum for mig at lære og vokse med andre. Hvis ikke du er medlem af den ThinkBIG Revolution Deltag os nu ved at gå til www.michaelport.com.
 Demonstrationer
Oprette nogle spænding og organisere en service demo, der får potentielle kunder involveret. Har noget du har skrevet tilgængelig, gratis rapporter, osv… Invitere eksisterende klienter, der vil tale positivt om deres oplevelser. Vis effektive teknikker, nye teknologier eller forbedret ydeevne metoder du bruger. En af mine kunder betyder dette. Han er den passer Foodie – en personlig træner og kok All-in-one. Han hjælper mennesker, der elsker at spise, men stadig ønsker at passe ind i deres stramme jeans. En gang om måneden han tilbyder passer Foodie madlavning og spise demonstrationer på sit hus. Han opfordrer alle han kender og de inviterer deres venner og det er en stor fest. Han lærer folk sådan cook helsekost, der gør din mund vand og derefter de fejre ud på natten. Det er en blast. Åh, og han har sin bøger til rådighed for folk at se og browse når de er på sit hus… og sikker på han sælger nogle bøger under “fest” men han ikke hawking dem eller skubbe dem. Det er ikke en naturlig forekomst b/c han tilbyder så meget værdi og ikke bede om noget til gengæld.
, Så tag dette begreb en lidt længere og gøre Retreats/seminarer
En gratis eller billig halv dag tilbagetog på en lørdag. Være legesyg og eventyrlystne… Det behøver ikke at være dyrt… lige kreative. Tillad klienter at flygte til en afslappende uddannelsesmæssige morgen weekend eller tjene en let brunch. Gøre en personlig udvikling middag eller en udendørs park BBQ.
Du kan også gøre denne type ting ved at danne alliancer med ligesindede fagfolk. Invitere fagfolk med ligesindede men ikke konkurrencedygtige virksomheder til at komme sammen og dele kraftfulde fordelene ved de tjenester, de tilbyder. Undervise kunder nogle grundlæggende teknikker, at de kan gennemføre og opleve umiddelbare resultater. Glem ikke at invitere eksisterende klienter også så de kan blande sig og tale om den store succes de har haft arbejde med dig. Åh, og uddelegere nogle af de ansvarsområder, andre fagfolk vil elske ideen og plads du har oprettet til at møde potentielle nye kunder… de vil være glade for at bidrage… og du vil vide, du ikke er i det alene.
Og hvorfor ikke ryste op placering lidt og mødes på et græsklædte knoll, i en park eller på en sø. Det vil føles så forfriskende at få udenfor, kontakt med naturen og kan endda inspirere et helt andet fokus fra hvordan du normalt reagerer i et kontormiljø. Hvis du ønsker at være udenfor nyder dagen, hvorfor ikke tage en gruppe af fire eller fem med dig for lidt social udflugt, at de ville nyde også? Starte en niche klub, der opfylder den første lørdag i hver måned. Måske er det en klapvogn slentre for moms… en kaffe snak gang… en højtstående promenade eller et at gøre cool stuff club.
 Produkt previews
Hvis du er ved at udvikle et produkt eller allerede har en… gøre en eksklusiv Produkteksempel og give eksempler på dit arbejde eller fysiske produkter at afprøve. Det indebærer flere af sanserne og dine kundeemner kan se, smage, røre og føle noget før de begynder at arbejde med dig. Jo mere værdifuld, ærlig og nyttige oplysninger, jo mere sandsynligt er det, at personen, der vil søge flere oplysninger og bliver en klient.
Kom med tre måder, du kan føje værdi til dine kunder ved hjælp af en invitation.
1.
2.
3.
For mere nemt og sjovt selvpromovering slutte strategier Michael Port live til en tre-dages inspirerende erhvervs-byggeri begivenhed kaldet den selvstændig ordning. Vide mere gå til

12 thoughts on “Selvstændige forfremmelse er nemt og sjovt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.