Sådan sikrer du et personligt lån

Ethvert af de alternativer, der er tilgængelige, kan være nyttige, såsom at bruge likvide kontanter af høj værdi, bruge penge fra din pension, budgetter eller fra dine slutkvitteringer, opsparing eller endda din indkomst i ARBEJDE.

Brug kun den behovsbaserede hjælp, når du skal. Brug ikke et lån til forbrug eller andre ting, det ikke er til. Det bør være på vej som et lån, hvis du skal. Ved at behandle et lån som en opsparingskonto, kan det vise sig at være din livline, når tiderne bliver hårde nok.

Du kan bruge den eksisterende egenkapital i dit hjem som et middel til at sikre et lån. Under dette, er du i stand til at låne fra en række långivere uden at skulle vise din egen indkomst og kredit status. Der er flere fordele ved dette:

o En kombineret vifte af muligheder Alle får visse vilkår, der gælder for dem, herunder deres indkomst, beskæftigelsesstatus og kreditstatus. Dette gælder også, når de søger et lån: de kommer alle med visse vilkår.

o Ved at bruge din eksisterende egenkapital, er det faktisk tilgængeligt lige fra det punkt i dit hjem, snarere end du har brug for at gå til egenkapitalen fra en anden långiver.

o Med et hjem egenkapital som sikkerhed, oddsene er i din favør i pæne økonomiske tider og endda i tider med stridigheder.

Ulemper:

iDen eneste gang du kan få en nem lån er, når du er i gode tider – det vil sige, når tingene er stabile.

iYour house er den ejendom, der bruges til sikkerhedsstillelse.

o RenterDen rente, du betaler, vil altid være højere end en almindelig låneansøgning.

Selv med en top-notch kredit historie, vil et eksisterende lån foreslå, at det dyre job, der bragte dig op, er i ny og a ny at påvirke tilbuddet om lånet til dig. Og når dette job er skåret eller din arbejdstid er reduceret, du tager på et nyt lån uden selv at søge anden kredit bistand.

Den stressede kreditfacilitet kan begynde at gøre tingene sværere, når en tid med økonomisk afmatning har ramt! De ekstra månedlige udgifter reducerer i høj grad tilgængeligheden af midler til andre vigtige forpligtelser eller nødsituationer, indtil endnu en gang, hvor indkomsten stiger, og gælden stadig er ved at blive indfriet. Det er overflødigt at sige, vil dette koste op til snesevis af dollars for de selvsamme leveomkostninger.

Det er derfor ingen overraskelse, at selv den mest selvherskende person i verden falder i gæld, når tingene bliver stramme. Når der ikke er penge nok til at gå rundt, føler du virkelig, at du er praktisk? Faktisk er det veryELF, der føler sig klemt, og mere sandsynligt skylden for gælden på stedet, men det er en person kontrakt, og kan ændres på et hvilket som helst tidspunkt.

Der er flere ting at huske, når det kommer til at sikre et personligt lån:

o De månedlige betalinger vil sandsynligvis være højere.o Tidsperioden vil sandsynligvis være mere end den typiske 15, 20 eller 25 år course.o Lav en sand sammenligning mellem din indkomst og tilbagebetaling af lån i slutningen af hver måned for at fastslå den reelle tilstand af din tilgængelige indkomst.o Tjek præcis, hvad der sker med hensyn til rentebetalinger , og forsøge at sikre, at renten varer så kort sigt som muligt.o Gøre brug af de tilgængelige overtræksfaciliteter; De kan gøre hele forskellen til en meget stram økonomisk situation.

Mange mennesker er tilbageholdende med deres finanser, fordi de ikke har tillid til sig selv at tilføje det op og få de bedste fakta. Det tager lidt mod til at være ærlig over for långivere, men resultatet af denne tilgang vil tilføje op hurtigere, og mere smertefrit også. Det er her, fakta-en prop vises. Sure, er der altid risiko for forlegenhed, og dens ubehagelige, når lånet-ader ikke får de bedste fakta og tal fra långiver, men når den anden part ikke kan stole på – hvorfor skulle du være anderledes. Med en sådan bistand ud af den måde, så kan du tage det næste skridt og finde långiver du har brug for at udfylde lånet aftale, du leder efter.

Sandheden er, at der ikke er noget galt eller antydet i den finansielle sektor, der bør skubbe dig til handling. Den finansiering, du kan få, bør du bruge til at udfylde dine omkostninger behov i stedet for at lade brummer af de 75.000 pounds-a-år påvirke dit forhold til din familie.

Du bør være på udkig efter den komplette remodel:

o En finansiering pakke, der koster dig mindre per month.o 100% cash back med options.o Gør betalingsløsninger easy.o Etablerer, accepterer og vedligeholder din langsigtede tilbagebetaling terms.o Navngiv din egen tilbagebetaling terms.o Penge tilbage i lommen ikke længere.o Fordele op front.o Arbejder med dig nu og i fremtiden.o Den finansiering, det kan give.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.